ANTIPASTI

 

“Piccoli e giganti” zeekat met witte bonen
€15,00

Zwarte rijst – Tartaar van zalm – sinaasappel
€16,50

 “Vitello Tonnato” dungesneden kalfsgebraad met een tonijnsausje
€18,00

Carpaccio van gerijpte rib-eye
€19,00

Image already added

 
 
 

PRIMI PIATTI

 

“Linguine alle sarde” sardienen, kerstomaat, pijnboompitten en rozijntjes 
€22,50

Paccheri met salsiccia, kerstomaat, rucola en burrata
€23,00

Bigoli – kabeljauw – saffraan – room – “agrumi” 
  €25,00

Ravioli van kreeft – groene asperge – kropsla 
  €27,00

Spaghetti allo scoglio 
  €26,00

Linguine alle vongole 

  €25,00

Image already added

 
 
 

SECONDI PIATTI

 

Zeebaars met citroenpuree en een frisse linzensalade
€29,00

Tagliata – gegrild rundsvlees – rucola – parmezaan – aardappeltjes
€29,00

DESSERT

 

Tiramisù
€8,00

Warm appeltaartje met vanilleijs
€9,00

Citron givré 
€8,00

 

Image already added

 
 
 
Scroll naar top